22 april 2017

Sponsoren

Sponsoren? Goed idee!

Naast het promoten van bewegen in de natuur als onderdeel van een gezonde levensstijl, koppelen we aan onze Schapenkoppenloop ook een sociaal engagement. SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 60 jaar in om wereldwijd kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bieden. Het begint allemaal met de goede zorgen van een familie, zodat elk kind veilig kan opgroeien en zelf een toekomst kan uitbouwen.

In het kinderdorp in België (Bande) kunnen meer dan 40 kinderen terecht in een kleinschalige en familiale omgeving. Het kinderdorp bestaat uit 7 familiehuizen. In elk huis woont één SOS moeder. Dag in, dag uit zorgt zij voor een zestal kinderen. De kinderen verblijven voor een lange periode in het kinderdorp. Ze gaan naar scholen in de buurt en hebben er hun naschoolse activiteiten.

 

 

Een aantal daken van de huizen zijn, zoals de huizen, van de jaren 70 en hebben hun beste tijd gehad. Vijf daken zijn echt aan renovatie toe en we rekenen hiervoor ook op u!
Om één dak te renoveren zijn er ongeveer een 650 m panlatten en 650 dakpannen nodig. Met een kost van 20.000 € per dak, komt dit neer op 30€/dakpan.

Hoeveel dakpannen wenst u te schenken? Dankzij u krijgt elk kind een degelijk dak boven zijn hoofd!

Uiteraard zijn alle bedragen vanaf 40 Euro fiscaal aftrekbaar.  SOS Kinderdorpen stuurt u een fiscaal attest toe.

Uw gift kan gebeuren via rekeningnummer BE80 3100 1447 1577 met vermelding “Lierse AC - 7460”.

Wij hopen dat ook u, samen met de Koninklijke Lierse Atletiekclub, dit prachtig initiatief wil ondersteunen.  Als tegenprestatie zorgen wij voor volle visibiliteit van uw firma op onze website en Facebook pagina.